DE KUNSTKWEKERIJ 2017

 

Natuur, kunst en cultuur versmelten tot een eenheid…

 

Dat is wat we met De Kunstkwekerij voor ogen hadden en wat we graag zo willen houden. Echter niet meer in de huidige vorm van wat u gewend bent.

Via deze weg willen we u laten weten dat we gaan stoppen met de exposities in De Kunstkwekerij zoals deze nu zijn. Wij hopen dat u de afgelopen zeven jaar heeft genoten van de bijzondere kunstwerken en diversiteit aan bomen in de aangelegde boomkwekerij.

 

Graag bedanken we alle deelnemers voor hun bijdrage en alle bezoekers voor alle complimenten. In de loop der jaren hebben we ruimte mogen geven aan veel mooie kunst maar vooral bijzondere ontmoetingen en fascinerende gesprekken.

 

Met heel veel plezier kijken we terug, maar vooral vóóruit!

We kijken uit naar nieuwe activiteiten waar we mee aan de slag gaan. Activiteiten waar de natuur en de mensen altijd de hoofdrol spelen. Misschien wilt u ons daarbij helpen. Heeft u een idee, suggestie of leuk initiatief? Laat het ons weten!

 

Hoewel de exposities, als in de bestaande wijze, in De Kunstkwekerij stoppen, kunt u bij ons natuurlijk altijd terecht voor uw tuin en andere groenprojecten, www.johnkoomen.nl. Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte welkom om een wandeling te maken tussen de bomen en te genieten van het Westfriese landschap.

Tot slot vinden we het uiteraard ontzettend leuk om van u te horen, ook in de toekomst.

 

Tot ziens en nogmaals dank voor uw warme bijdragen!

 

Hartelijke groet,

 

John Koomen & Marianne Laan

Terug naar overzicht